BelgiqueTOUR

Notre tournée de présentation de cd en Belgique s’est très bien passée et s’est même terminée sous un très beau soleil. Nous avons partagé notre répertoire de bal et de concert avec le public belge. Et les retours ont été très positifs: les spectateurs et les danseurs ont fort apprécié l’ambiance créée par la complicité de nos accordéons. Le bal à Bruxelles, bien qu’il ait commencé très tard, a rassemblé beaucoup de personnes qui avaient très envie de danser. Nous les avons fait tourner sur des airs de mazurkas, valses, scottishs… nous les avons transporté de la Wallonie à la Catalogne à travers le Menuet de la Chaîne et la Sardane. A Waimes, accueillis par la famille de Marinette, nous avons donné un concert. Les gens sont venus, nous ont découvert et ont été séduits. Nous avons donné notre dernier concert à Ottignies dans un habitat groupé. Nous avons joué devant une salle bien remplie. Il y avait beaucoup d’enfants qui manisfestaient leur enthousiasme avec énergie!! Nous y avons aussi proposé une deuxième partie moins formelle où finalement ne sont restés que les musiciens… et c’était chouette et internationnal: Belgique, Catalogne, France, Hollande et Italie étaient représentées.
Bref, nous nous sommes aussi bien amusés.

La nostra gira de presentació de cd a Bèlgica va anar molt bé, i fins i tot va acabar-se amb estones de sol (a Bèlgica! :-)). Vam compartir el nostre repertori, tant de ball com de concert, amb el públic belga. I ens sembla que la recepció va ser molt positiva: balladors i públic comentaven l’ambient que crea la complicitat entre els nostres dos acordions. El ball a Brussel·les, tot i que va començar tard, va reunir molta gent amb ganes de ballaruca. Els vam fer girar a cops de masurca, vals, xotis… i els vam transportar de Valònia a Catalunya per perles com el Menuet de la chaîne i la sardana curta. A Waimes, el poble on va néixer la Marinette, acollits per la seva família, vam fer-hi un concert per escoltar. La sala va omplir-se, i sembla que els va agradar (tot i que el públic no era gaire iniciat en el tema). L’últim concert va ser a Ottignies (on la Marinette viu ara), en una mena de comuna (una cosa que a Catalunya no he vist mai, i tota una experiència). Aquella sala sí que va quedar ben plena! I teníem tot de nens a primera fila que manifestaven contínuament el seu entusiasme (o poca paciència?) en forma de soroll i moviment. I després d’un glop d’aigua, suc o vi, la segona part va ser més informal, i va acabar derivant en una festa d’un grup reduït de músics i balladors on no hi faltava la representació internacional més variada: Bèlgica, Catalunya, França, Holanda i Itàlia!

En definitiva: ens hi vam divertir força!

A Catalunya, la presentació del disc arribarà la primera quinzena de juliol. Avisarem amb temps de les dates i llocs, però segurament hi haurà més d’un concert o ball!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s