Après la Réunion… Barcelona!

Notre deuxième séjour à l’Île de La Réunion s’est très bien passé… au moins aussi bien que le premier! (qui date de 2009).

Nous avons animé un stage d’accordéon, un d’orchestre (avec des violons, clarinette, diatos, flûte à bec, guitares) et un de danses wallonnes et catalanes! Et nous avons joué un concert et un bal.

Et à côté, la bonne organisation et l’excellent accueil de nos amis réunionnais nous ont permis de visiter des très beaux coins de l’Île (des belles plages aux falaises des hauts, des tunnels de lave aux sentiers des forêts, du volcan aux petits villages dans les cirques) et de faire (ou refaire) des très belles rencontres!

Et après ce magnifique voyage, Barcelone! Nous animons un stage d’accordéon le 5-6 décembre. Et ce sera l’occasion pour un concert:

Dimanche 6 décembre, 19h30, Irish Pub “The 1916” de Cerdanyola del Vallès. Entrée gratuite.

Réunion (150) ret

 

El nostre segon viatge a l’Illa de La Reunió ha anat molt bé… almenys, tan bé com va anar el primer! (que va ser el 2009).

Hi hem fet un curs d’acordió, un d’orquestra (amb violins, clarinet, diatònics, flauta de bec, guitarres), i un de danses valones i catalanes! I hi hem tocat un concert i un ball.

A banda, la bona organització i la magnífica acollida dels nostres amics reunionesos ens han permès visitar uns quants racons meravellosos de l’Illa (de les platges amples als cingles de la muntanya, dels túnels de lava als caminets del bosc, del volcà als poblets dels circs) i de conèixer (o retrobar) gent fantàstica!

I després d’aquest senyor viatge, Barcelona! El 5-6 de desembre fem un curs d’acordió (a l’Escola de Música Can Ponsic). I també farem un concert:

Diumenge 6 de desembre, 19.30, al Pub irlandès “The 1916” de Cerdanyola del Vallès. Entrada gratuïta. Amb la col·laboració de Josep Ma. Ribelles (arpa) i Antonio Meléndez (bouzouki).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s